Allmänt

Vi förbehåller oss rätten att ändra färg, mönster och dekor på våra
produkter i förhållande till produktbilderna i webbutiken. Om dessa
variabler är viktiga för dig, bör du kontakta oss före beställning för
aktuell information.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkt. Vi förbehåller oss rätten till sedvanlig kreditkontroll.

Support

Vi svarar på supportfrågor ställda i vårt supportforum eller via e-post
inom 48 timmar. Om frågan ej kan besvaras inom 48 timmar, meddelar vi
detta och orsaken därtill samt gör en bedömning när frågan kan besvaras.

Priser och frakt

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor. Priset på våra
produkter inkluderar moms. Momsen är 6% för böcker och 25 % för övriga
produkter. Kunder i Norge betalar ingen moms, däremot får man i regel
betala norsk moms när varorna passerar gränsen.

Till varje beställning tillkommer en fraktavgift på 49 kr vid leverans i
Sverige. Det är en enhetsfrakt som gäller oavsett antalet produkter som
ingår i beställningen och oavsett den faktiska fraktkostnaden.

Till utlandet har vi två fraktnivåer, beroende på volym och vikt: 89
eller 295 kr i övriga Europa och 99 eller 340 kr i övriga världen. Du
ser innan utcheckningen om det är den lägre eller högre fraktkostnaden
som gäller. Om ordern är över 1000 kr ingår tjänsten Utrikes
Rekommenderat.

Betalning

När varorna skickas till kund i Sverige kan du välja mellan följande betalsätt:

         

Kortbetalning (VISA eller MasterCard)

Din betalning går genom DIBS Payment Services, som uppfyller kraven
enligt PCI DSS. Kortnumret skickas genom en starkt krypterad uppkoppling
direkt mot banken. www.gycklaren.com har inte tillgång till någon
kortinformation. DIBS använder SSL som är industristandard och en av de
bästa mjukvarulösningar som finns för säkra e-handelstransaktioner.

Inga kostnader tillkommer.

Direktbetalning bank.
Du kan betala din order direkt från Internetbanken om du är kund hos Nordea eller Swedbank. Du väljer bara "Direktbetalning bank" som betalningsmetod när du slutför ditt köp. Du länkas då över till din internetbank där du slutför köpet.

Inga kostnader tillkommer.  • Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med AfterPay. Betalningsvillkor är 30 dagar och en fakturaavgift om 40 kr tillkommer. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
   Fakturan skickas separat med epost. Kontrollera din epost så att du inte missar fakturan eller t ex glömmer den i en skräppostmapp. Saknas giltig epostadress sänds fakturan per post
  • Vid försenad betalning skickar AfterPay en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Ni debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.
   AfterPay kommer att behandla beställarens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer att insamlas och behandlas i syfte att slutföra den aktuella beställningen, identifiera beställaren, genomföra kreditkontroll samt för statistiska syften. Genom att välja betalning genom AfterPay ger beställaren AfterPay rätt att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll.
  • Gycklaren Magic Marketing AB reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.PayPal. Du kan betala i kassan via ditt PayPal-konto. För leverans till Sverige tillkommer en avgift på 20 kr.Varor som skall levereras utanför Sverige kan endast betalas med VISA eller MasterCard eller PayPal.

Leverans

Vi skickar normalt internetbeställningar nästa vardag. Den faktiska leveranstiden blir 1-3 arbetsdagar. Om leveranstiden överstiger 10 dagar har kunden rätt att häva köpet och återfå betalningen inom 30 dagar.

Produkterna levereras med Posten som varubrev (gäller små försändelser under 2 kg) eller med DHL Servicepoint. Mindre varubrev levereras normalt i din brevlåda. Skrymmande försändelser hamnar på ditt serviceställe och aviseras med SMS och ligger kvar på ditt serviceställe i 14 dagar.

Garanti

Vi garanterar att alla våra produkter kan användas i Sverige och att effekten kan utföras så att den uppfattas på det sätt och med den rekvisita som beskrivs i vår reklam. Annars får du pengarna tillbaka! Du skall dock inte förvänta dig att effekterna gör sig själv direkt och automatiskt. Nästan alla trolleri-effekter kräver övning innan de kan visas. Om du är osäker, bör du ta kontakt med oss för ytterligare information innan du beställer.

Om det inte uttryckligen framgår av produktbeskrivningen att instruktionen eller manualen är på svenska, så är den på engelska.

Ångerrätt & reklamation

Enligt Distansköpslagen (Distans- och hemförsäljningslag 2005:59) har du 14 dagars ångerrätt, från den dag du mottog varorna. Du får dock själv betala returfrakten.

På varor med intellektuellt innehåll (dvdfilmer, cdrom, varor med instruktioner med trolleriteknisk kunskap) där detta är en stor del av varans pris, gäller endast ångerrätten om du ej brutit förpackningen. Var därför noga med vad du beställer och kontakta oss gärna med frågor innan köpet, om du är osäker. För varor med ringa intellektuellt innehåll, t ex förbrukningsvaror, får du öppna förpackningen och kontrollera varan utan att du förlorar din ångerrätt.

Du bör kontakta oss t ex per e-post eller telefon och få ett returnummer innan du skickar tillbaka något.

Retur skall om möjligt ske i oskadad originalkartong och med samma innehåll som vid leveransen och packas omsorgsfullt så att inget skadas i transporten.

Det är viktigt att du bifogar en kopia på din faktura eller ett brev där du uppger ditt namn, din adress, ditt bankkontonummer inkl clearingnummer för återbetalning och anger ditt returnummer så att vi vet vad returen gäller.

Returadressen är: Gycklaren Magic Marketing AB, Box 341, 30108 Halmstad.

Vi betalar tillbaka pengarna till dig skyndsamt, efter att vi mottagit varorna oskadda i retur.
Outlösta paket behandlas på samma sätt som returer med stöd av ångerrätt.

Här kan du läsa mer om Distansköplagen:

http://www.konsumentverket.se (Öppnas i nytt fönster)


Reklamation
Vi kontrollerar alla varor, men om något skulle vara skadat eller felaktigt när det anländer till dig så byter vi det mot en ny vara. Du kan åberopa din reklamationsrätt i tre år efter leverans. Transportskador skall anmälas inom skälig tid. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar. Du skall alltid kontakta oss per mail eller telefon och få ett returnummer innan du skickar tillbaka något. Vi står för returfrakten.

Vid ev. tvist förbinder vi oss att alltid följa Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Unga kunder

Du som är ung är också välkommen att handla hos oss, men om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss.

Personuppgifter

I samband med att du gör din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet, för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att ta del av de uppgifter vi har registrerat på dig och om du anser den felaktig eller irrelevant, så kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt register. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi lämnar inte ut några kunduppgifter till andra än de partners vi anlitar för fakturerings- och betalningstjänster.

 

 

 


Leverans till:
USA USA (USD)
Byt land
POPULÄRAST
Bicycle Guardians
Bicycle Guardians
It has arrived. A deck whose design itself stems from the foundation of Bicycle's classic Rider Back design, only rejuvenated in a more refined, intricate, industrial, modern aesthetic.
$10
Bee Club Poker blue
Bee Club Poker blue
Många föredrar Bee Club i pokerstorlek som tillverkas av US Playing Cards, som även tillverkar Bicycle. Bee Club trycks på en kartong av högre kvalitet.  Poker size (63,5x88 mm).
$7
Bee Club Poker red
Bee Club Poker red
Många föredrar Bee Club i pokerstorlek som tillverkas av US Playing Cards, som även tillverkar Bicycle. Bee Club trycks på en kartong av högre kvalitet.  Poker size (63,5x88 mm).
$7
Bicycle Prestige (plastic) red
Bicycle Prestige (plastic) red
Många föredrar flexibiliteten och hållbarheten hos spelkort tillverkade i plast. Bicycle® Prestige har bättre hållbarhet än andra kortlekar och är det enda plastkortet som tillverkas med "paper-like...
$13
E37 - Smart E-handel
Stäng