• Säkra betalningar
  • Snabba leveranser
  • Bra support
Leverans till:
USAUSA (USD) Byt land

Byt land

Välj ett land nedan för att visa priser och artiklar för detta land

AfghanistanHondurasPapua Nya Guinea
AlbanienHongkongParaguay
AlgerietIndienPeru
Amerikanska SamoaIndonesienPitcairn
AndorraIrakPolen
AngolaIranPortugal
AnguillaIrlandPuerto Rico
AntarktisIslandQatar
Antigua och BarbudaIsle of ManReunion
ArgentinaIsraelRumänien
ArmenienItalienRwanda
ArubaJamaicaRyssland
AustralienJapanSaint Kitts och Nevis
AzerbajdzjanJerseySaint Lucia
BahamasJordanienSaint Martin
BahrainJulönSaint Pierre och Miquelon
BangladeshJungfruöarna USASaint Vincent och Grenadinerna
BarbadosKambodjaSaint-Barthélemy
BelgienKamerunSalomonöarna
BelizeKanadaSamoa
BeninKap VerdeSan Marino
BermudaKazakstanSankta Helena
BhutanKenyaSão Tomé och Príncipe
BoliviaKinaSaudiarabien
Bosnien-HercegovinaKirgizistanSchweiz
BotswanaKiribatiSenegal
BouvetönKokosöarnaSerbien
BrasilienKongoSeychellerna
Brittiska JungfruöarnaKongo-KinshasaSierra Leone
Brittiska territoriet i Indiska OceanenKroatienSingapore
BruneiKubaSlovakien
BulgarienKuwaitSlovenien
Burkina FasoLaosSomalia
Burma (Myanmar)LesothoSpanien
BurundiLettlandSri Lanka
CaymanöarnaLibanonStorbritannien
Centralafrikanska republikenLiberiaSudan
ChileLibyenSurinam
ColombiaLiechtensteinSvalbard och Jan Mayen
ComorernaLitauenSwaziland
CooköarnaLuxemburgSverige
Costa RicaMacauSydafrika
CypernMadagaskarSydgeorgien och Sydsandwichöarna
DanmarkMakedonienSydkorea
DjiboutiMalawiSyrien
DominicaMalaysiaTadzjikistan
Dominikanska republikenMaldivernaTaiwan
EcuadorMaliTanzania
EgyptenMaltaTchad
EkvatorialguineaMarockoThailand
El SalvadorMarshallöarnaTjeckien
ElfenbenskustenMartiniqueTogo
EritreaMauretanienTokelau
EstlandMauritiusTonga
EtiopienMayotteTrinidad och Tobago
FalklandsöarnaMexikoTunisien
FijiMikronesiens federerade staterTurkiet
FilippinernaMoçambiqueTurkmenistan
FinlandMoldavienTurks och Caicosöarna
FrankrikeMonacoTuvalu
Franska GuyanaMongolietTyskland
Franska PolynesienMontenegroUganda
Franska södra territoriernaMontserratUkraina
FäröarnaNamibiaUngern
Förenade arabemiratenNauruUruguay
GabonNederländernaUSA
GambiaNepalUSA:s yttre öar
GeorgienNicaraguaUzbekistan
GhanaNigerWallis- och Futunaöarna
GibraltarNigeriaVanuatu
GreklandNiueVatikanstaten
GrenadaNordkoreaVenezuela
GrönlandNordmarianernaVietnam
GuadeloupeNorfolkönVitryssland
GuamNorgeVästsahara
GuatemalaNya KaledonienYemen
GuernseyNya ZeelandZambia
GuineaOmanZimbabwe
Guinea BissauPakistanÅland
GuyanaPalauÖsterrike
HaitiPalestinaÖsttimor (Timor-Leste)
Heard- och McDonaldsöarnaPanama
|
Språk: På Svenska

Integritetspolicy

Vi arbetar för att säkerställa en hög nivå av dataskydd som värnar om din personliga integritet vid användning av vår webbplats. Denna integritetspolicy förklarar därför hur dina personuppgifter bearbetas och skyddas, dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ned på denna sida.

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?

Gycklaren Magic Marketing AB, org.nummer 5563071553, Box 341, 301 08 Halmstad, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss genom köp och övrig kontakt med oss och ansvarar för behandling av dessa.

Var lagras dina personuppgifter?

Vi eftersträvar att dina personuppgifter i så hög grad som möjligt ska behandlas inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och alla våra egna IT-system, men kan även överföras och bearbetas i ett land utanför EES (s.k. ”tredje land”). Sådan överföring sker endast till mottagarland med adekvat skyddsnivå och i enlighet med gällande lagstiftning. Om överföring sker till partner för en tjänst i USA sker detta endast till företag som omfattas av det så kallade ”Privacy Shield”, vilken är en överenskommelse om skydd för personuppgifter mellan EU och USA.

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss när du gör beställningar på vår webbplats, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller deltar i eventuella tävlingar och events. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Vi kan också komma att samla in vissa personuppgifter från externa partners såsom adressuppgifter från offentliga register och uppgifter om kreditvärdighet från kreditvärderingsinstitut, banker eller kreditupplysningföretag.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Vid bearbetning av beställningar och returer i vår webbutik
  • Hantera din betalning (inklusive för att analysera vilka betallösningar som ska erbjudas dig, vilket innefattar kontroll mot din betalningshistorik och inhämtning av kreditupplysningar från kreditupplysningsföretag)
  • Vid sms-aviseringar eller epostmeddelande om leveransstatus
  • Leverera en beställd/köpt produkt eller tjänst
  • Vid kontakter angående eventuella problem med din leverans
  • Hantera reklamations- och garantiärenden
  • Vid korrespondens om supportfrågor och övrig information
  • Ge behörighet att logga in på Mina sidor
  • Upprätthålla korrekta och uppdaterade uppgifter
  • Göra det möjligt för dig att följa din orderhistorik
  • Hantera ditt val av inställningar och uppgifter om betalningshistorik och betalsätt
  • För att göra det möjligt för dig att bevaka produkter som är tillfälligt slut
  • Vid utskick om erbjudanden i form av nyhetsbrev, då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick 
  • Vid analyser av köpmönster för att ge relevanta erbjudanden och information
  • Vid bekräftelse av minimiålder som enligt lag gäller för att få handla online
  • Vid utannonsering av vinnare i tävlingar som vi arrangerar
  • Vid eventuella enkätutskick för att förbättra våra tjänster och erbjudanden.
  • Vid arbete som förhindrar missbruk eller annan olämplig användning av vår hemsida

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringslagens regler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda fakturor. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföring genom att avanmäla dig från vårt nyhetsbrev. Du kan också kontakta oss genom att skicka brev, e-post eller ringa. Se kontaktuppgifter nedan.

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

För att vi ska kunna erbjuda ovannämnda tjänster och våra åtaganden gentemot dig som kund delar vi dina personuppgifter med företag som är s.k. personuppgiftsbiträden för oss. Personuppgiftsbiträden behandlar informationen för vår räkning och enligt våra instruktioner och hjälper oss med IT-tjänster, betaltjänster, transporter och marknadsföring. Detta sker endast för ändamål för vilka vi har samlat informationen och endast till företag som kan lämna tillräckliga garantier gällande säkerhet och sekretess för personuppgifter.

Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att dina personuppgifter som skickas till vår webbplats inte ska läsas av utomstående, krypteras all sådan information och skickas via en säker anslutning.

Vad är cookies?

En cookie (eller kaka) är en liten textfil som en webbplats sparar på besökarens dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i en cookie kan också användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma cookie.

 

Måste jag tillåta cookies?

Denna webbplats använder cookies för funktionalitet kritisk för att det ska gå att handla i butiken. Om du blockerar cookies kan du därför ej heller handla i butiken. Utan cookies kan du dock fortfarande titta på sidor och artiklar i butiken, men vissa funktioner kan bete sig oväntat.

Om du vill handla i butiken men inte vill att några cookies ska sparas på din dator när du stänger din webbläsare så kan du besöka sidan i privat läge. Detta läge kallas olika saker beroende på din webbläsare: "Inkognitofönster" (Chrome), "Privat fönster" (Firefox) eller "InPrivate-fönster" (Microsoft Edge). Alla cookies som satts under besöket i privat läge raderas då ifrån din dator när du stänger din webbläsare.

 

Hur använder vi cookies?

Denna webbplats använder cookies för att hantera artiklar i varukorgen, inloggning på "mina sidor" och för vissa funktioner som endast ska visas en gång per besökare. Om du stänger din webbläsare och senare kommer tillbaka till butiken så sparas dina inställningar och artiklar i varukorgen med hjälp av cookies. Vi använder även cookies för att kunna anpassa och göra information och marknadsföring så relevant som möjligt för dig.

Informationen om inloggning på "mina sidor" lagras i en så kallad sessionscookie och raderas därför när du stänger din webbläsare. Våra övriga cookies lagrar inte information för att identifiera dig.

Vi använder även cookies som statistikunderlag, till exempel för att se vilka artiklar samma besökare tittar på för att kunna erbjuda automatiska produktrekommendationer.

 

Tredjepartscookies

Vi använder Google Analytics och AdWords som också sätter cookies, detta för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Dessa cookies innehåller inte heller identifierande information om vem du som besökaren är.

Våra social media-kopplingar med AddThis för till exempel Facebook, Google+, Twitter och Instagram sätter också cookies. Dessa cookies innehåller inte heller identifierande information om vem du som besökaren är. För mer info, se AddThis privacy policy.

 

Övrigt

Dina kunduppgifter registreras hos oss för att de är nödvändiga för att vi skall kunna fullgöra vårt avtal med vår kund, t ex avseende ångerrätt, garanti mm. Vidare är vi enlig bokföringslagen skyldiga att spara bokföringshandlingar, inkl personuppgifter i sju år.

Du har möjlighet att ta del av vilka personuppgifter vi har registrerade på dig och även att rätta felaktigheter. Kontakta vår kundtjänst.

Det är obligatoriskt att ange mobilnummer när man fyller i orderformuläret. Detta nummer används för att skicka aviseringar från våra fraktleverantörer Postnord och DHL. Av aviseringarna framgår när vi skickar dina varor och när och var ditt paket finns till avhämtning. Vi skickar ingen reklam via SMS och överlåter i övrigt inte ditt mobilnummer till andra.

Din e-postadress används för att skicka orderbekräftelse och annan information relaterad till din beställning och för att föravisera din försändelse via Postnord eller DHL. Vi skickar även information, reklam och erbjudande i vårt nyhetsbrev via e-post. Du kan avregistrera dig från framtida nyhetsbrev genom att klicka på en länk i slutet av nyhetsbrevet.

Dina kontaktuppgifter överlåtes ej till tredje part utöver vad som redogjorts för ovan.

 

Personuppgiftsansvarig

Gycklaren Magic Marketing AB
Organisationsnummer: 556307-1553
Box 341
301 08 Halmstad
Sverige

Telefon: 035-130785
E-post: magic@gycklaren.com

Denna integritetspolicy uppdaterades senast: 2018-05-10

 

 

Visa Mastercard Paypal Afterpay Nordea Swedbank DHL Postnord
Stäng